Succesvolle lancering Icologiq Universe

Donderdag 14 september 2017 lanceerden wij ons nieuwe digitale platform Icologiq Universe in de inspirerende entourage van de Jaarbeurs in Utrecht. Een platform waarmee je met klikken en slepen, zonder coderen, processen kunt innoveren en digitaliseren.

 

De boodschap die deze dag centraal stond was dat er een onoplosbare schaarste is aan IT’ers, maar dat er een overvloed is aan slimme medewerkers is die met Icologiq Universe razendsnel de digitale ambities van een organisatie waar kunnen maken.

 

 

Stefan Vissia, Operations Manager van Icologiq, liet in een overtuigende presentatie zien da je zonder programmeren, dat is namelijk hét struikelblok voor veel professionals, je team of je organisatie kan voorzien van professionele toepassingen. Binnen 15 minuten klik en sleep je een proces in elkaar. Verbeteringen doorvoeren is kinderspel en het Icologiq Universe platform zorgt dat alles precies zo werkt als jij en je team bedoeld hadden. Voor veel aanwezigen was dat opzich al een uniek gegeven.

 

Na de koffiepauze was 30 minuten voldoende voor een ‘in depth’ sessie. Hoe koppel je Icologiq Universe met andere applicaties en bestanden, hoe beheer je het platform en hoe kun je bijvoorbeeld de huisstijl van jouw organisatie automatisch verwerken in al jouw Universe oplossingen?

 

Open Space sessie

Tijdens de Open Space sessies in de middag hebben we alle aanwezigen geïnformeerd over Icologiq Elements; huidige modules, nieuwe modules en features werden gedemonstreerd waarbij gebruiker met elkaar ervaringen uit konden wisselen.

Meld je aan voor de Icologiq Elements nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de inzet van Icologiq Elements binnen je vakgebied en het digitaliseren van processen.

Aanmelden