FAQ

Een aantal van de meest gestelde vragen hebben we verzameld en hier voor je neergezet. Mocht je meer willen weten of zit je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons!

Mobiel gebruik

Informatie over toegang tot onze software via mobiel of tablet.

In veel gevallen kan dat. Mocht je deze informatie nog niet ontvangen hebben van je manager of collega (hij/zij is onze contactpersoon), vraag dan naar deze optie.

Ja dit kan, in veel gevallen is dit juist zeer wenselijk en maakt de opvolging van de melding zelfs makkelijker. Vraag je manager naar de afspraken die hierover zijn gemaakt voor jouw organisatie.

Account en inloggen

Bekijk hier hoe we je kunnen helpen met betrekking tot je account.

Deze kun je opvragen bij jouw collega die het centrale aanspreekpunt is voor gebruik van de Icologiq Elements software.

Jouw collega, die onze contactpersoon is rondom gebruik van Icologiq Elements, kan dit voor jou regelen.

ISO normering

Onze software kan jouw organisatie helpen om te voldoen aan eisen binnen verschillende ISO-normeringen. Hier vind je alvast wat algemene informatie.

Op basis van de diensten die uw organisatie levert en in welke markten uw organisatie actief is, kunnen we u adviseren op maat. U krijgt dan een overzicht welke modules uit Icologiq Elements uw organisatie dient in te zetten om te voldoen aan deze eisen. Neem contact op om uw mogelijkheden te ontdekken.

Met de module Document Management leg je op een centrale wijze uitkomsten en aandachtspunten vast die uit audits komen. Iedere betrokken collega kan op elke gewenst moment de juiste versie van documenten raadplegen.

Implementatie

Ben je benieuwd hoe we onze implementaties aanpakken? Hieronder hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Doordat we standaard software met configurabele functies werken, kunnen we in een zeer korte tijd een module neerzetten voor een organisatie. In sommige gevallen zelfs binnen een maand.

We werken op een iteratieve manier, dit betekent dat we stapsgewijs onderdelen configureren op basis van de wensen van onze klanten. Elke stap wordt getest en beoordeeld door key users binnen deze organisatie, waardoor het eindresultaat vaak nauw aansluit op de behoeften van de betreffende organisatie. Bijsturen kan immers bij elke stap.

Ook weten wat Icologiq Elements voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Daarin laten we zien hoe Icologiq in jouw organisatie ingezet kan worden en welke voordelen daar mee te behalen zijn.