Het proces staat centraal

Icologiq beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het digitaliseren van processen in verschillende type organisaties en verschillende branches. Icologiq Elements biedt workflow oplossingen met best practices voor het oplossen van problemen, het benutten van kansen en het ondersteunen van de besluitvorming.

QHSE processen

De inzet van Icologiq Elements resulteert in een gestructureerde aanpak van het melden van incidenten, ongevallen en potentiële verbeteringen. De werking van de modules is gebaseerd op de PDCA-cyclus (Plan, Do, Check, Act) en voldoet aan alle gangbare kwaliteitsnormen, zoals ISO 9001:2015, ISO 14001, OHSAS en FDA.

QHSE processen
GRC-processen

GRC-processen

Icologiq Elements combineert proactief risicomanagement met het actualiseren van documentatie en het bewaken van de noodzakelijk competenties van. Door de integratie tussen risk, audit en document management biedt Icologiq een route naar relevante verbeteringen en de opvolging daarvan.

Continu verbeteren

De geïntegreerde processtructuur van Icologiq Elements faciliteert het analyseren van performance indicators, procesindicatoren en actuele werkinstructies. Deze informatie vormt de basis voor het proactief aanpassen van bedrijfs- en werkprocessen.

Continu verbeteren

NS integreert haar safety management systemen met Icologiq Elements

Huub van der Wouden
Program Manager Lean and Agile software development

STANDAARDISATIE LEIDT TOT FLEXIBILITEIT

Icologiq Elements biedt een mechanisme van standaardisatie en hergebruik. Kritische functies zoals workflow, search en actiebewaking worden centraal gedefinieerd en onderhouden. Zo ontstaat en consistente werkomgeving en een hoge mate flexibiliteit.

De voordelen van Platform technologie

De voordelen van Platform technologie

Het Icologiq Elements Platform zorgt voor consistentie en integratie met alle type devices, andere applicaties en databronnen. Ook de authenticatie van gebruikers de directe internationale inzetbaarheid van succesvolle workflows zijn de vruchten van meer dan 20 jaar ervaring en ontelbare bewezen best practices. Zo faciliteert Icologiq Elements collaboration, het delen van kennis en vormt het een onuitputtelijke bron voor verbeteren.

Deployment Dashboard

Icologiq Elements biedt alle tools om de actuele organisatiestructuur in al haar facetten op te bouwen en te onderhouden. Vanuit deze structuur worden applicaties ontsloten, consistente keywords aangeboden en via een slim mechanisme de rollen en rechten van alle gebruikers bepaalt. Het resultaat is dat medewerkers precies die informatie kunnen raadplegen die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Deployment Dashboard
Compliance check

Compliance check

Bereik iedereen die betrokken is bij het compliance proces met geautomatiseerde taken, geaccordeerde verbeteringen, signaleringen die opgevolgd moeten worden. Icologiq Elements biedt een veelzijdig, closed loop systeem om de compliance status te monitoren en zo te zorgen voor aantoonbare compliance op ieder plek in de organisatie.

“...it makes employees feel more engaged while they get more pleasure out of their job.”

“…it makes employees feel more engaged while they get more pleasure out of their job.”

Icologiq Elements Suite

Icologiq Elements modules zorgen samen voor verschillende oplossingen op één platform. De modules kunnen snel en eenvoudig wereldwijd worden uitgerold. Dit zorgt voor een uniforme werkwijze en wereldwijde Operational Excellence.

Ontdek onze oplossingen

Icologiq Elements biedt een betrouwbaar en flexibel platform met negen modules om continu te verbeteren. Dankzij de verschillende oplossingen zijn organisaties niet alleen compliant, maar worden ze ook ondersteund in het volledige proces van leren en verbeteren. Creëer een cultuur waarin kwaliteit, efficiëntie en veiligheid op nummer 1.

Ontdek onze oplossingen

ERVAAR ONZE SOFTWARE

Benieuwd naar wat Icologiq Elements voor uw organisatie kan betekenen? Ervaar het tijdens een onlinedemonstratie. Onze experts helpen u graag verder.

This website uses cookies

This site uses cookies, choose here which you'd like to accept.

Privacy policy | Close
Settings