Document Management

Eén centrale plek voor alle bedrijfskritische documenten. Hoe complex en omvangrijk jouw organisatie ook is, met deze module verdwijnt alle zoek-, raadpleeg- en beheercomplexiteit. Voor altijd!

Complaints Management

Innoveer het behandelproces van klachten voor een betere klantbeleving en een groter leereffect met Icologiq Elements.

SHE Management

Deze module ondersteunt een gestructureerde aanpak van het melden van (bijna) incidenten, ongevallen en potentiële verbeteringen. Een doeltreffende workflow en KPI-rapportage ondersteunt een effectieve afhandeling van afwijkingen.

Audit Management

Alle aspecten vanaf het plannen tot en met het afwikkelen van audits vind je terug in deze module. Het digitaliseren van het auditproces maakt veel professionele energie vrij en aandacht...

Compliance Management

Alle verplichtingen per plant, business unit of locatie, worden in deze module vastgelegd en bewaakt. Zo ontsnapt het kleinste detail nooit meer aan de aandacht en ben je op ieder...

Continual Improvement

Uiteindelijk draait de continuïteit van moderne ondernemingen om innovatiebeleid en een focus op continue verbetering. In deze module kan het tempo en de kwaliteit van innovaties gevolgd en bewaakt worden.

Management of Change

De voordelen van gestructureerd change management zijn aanzienlijk. Dit proces biedt op ieder moment inzicht in de effectiviteit van doorgevoerde changes en in de historie van changes: wat werkte wel...

Risk Management

Deze Risk Management module verbindt alle disciplines van de organisatie bij het identificeren, monitoren en reduceren van risico’s. De gekozen aanpak maakt van risicomanagement een transparant en inzichtelijk proces.

Training & Competence Management

Deze module brengt certificering van medewerkers naar de werkvloer, met een belangrijke rol voor de directe leidinggevende. Certificatie is essentieel voor een veilige werkomgeving en permanente compliance.

Ook weten wat Icologiq Elements voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Daarin laten we zien hoe Icologiq in jouw organisatie ingezet kan worden en welke voordelen daar mee te behalen zijn.